Dit zijn de beste bijbaantjes voor studenten

Als student wil je natuurlijk een bijzondere en leuke bijbaan. Als jij zo iemand bent die wel is uitgekeken op saaie supermarktbaantjes, is onderstaande lijst met de beste bijbaantjes echt wat voor jou. Lees dus snel verder!

Privéchauffeur

Ben je in het bezit van een rijbewijs en haal je plezier uit het rijden van een mooi auto? Als privéchauffeur vervoer jij een-op-een mensen die behoefte hebben aan een chauffeur. Zo rijd je niet alleen in de mooiste auto’s, maar zo doe je ook nog eens ervaring op. Zowel op de weg als op je CV.

Kantoorwerk

Kantoorwerk saai? Dat valt in de praktijk reuze mee. Het fijne aan kantoorwerk is dat het fysiek niet erg zwaar is. Daarnaast ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Je zit immers rustig met een kop koffie op een bureaustoel. Er zijn verschillende kantoorbijbaantjes te vinden, voor iedereen zit er wel wat tussen.

Nachtportier

Een nachtportier heeft een scherp ook als het gaat om de veiligheid van bijvoorbeeld een hotel in de nacht. Daarnaast ben je als nachtportier aanspreekpunt voor gasten die laat nog willen in- of uitchecken. Als nachtportier heb je de hele dag tijd voor leuke dingen, terwijl in je avond/nacht wat bij kunt verdienen op een leuke manier.

ICT hulp

Met z’n allen maken we elke dag veelvuldig gebruik van elektronische apparaten. Dit doen we vanzelfsprekend met het grootste gemak. Deze vanzelfsprekendheid bestaat echter niet voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan oudere mensen. Als ICT hulp, help je mensen die begeleiding nodig hebben met (vaak simpele) taken met betrekking tot een computer of telefoon. Heb je extra affiniteit met ICT, bijvoorbeeld door je studie, dan kan je de meer uitdagende taken aannemen zoals het bouwen van websites.

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker ben je werkzaam in een magazijn. Veel mensen vinden magazijnwerk erg leuk, omdat het er altijd gezellig is en je lekker actief bezig bent. Daarbij sta je ook nog eens droog. Ben jij iemand die oog heeft voor effectieve en soepele processen? Dan is dit echt een functie voor jou!

Sales

Een baan in de sales is ontzettend uitdagend en leuk. Sales vind je terug bij bijna alle soorten bedrijven; of het nou gaat om tuinmeubelen of jachten. Hoofdregel binnen de sales is dat je jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen om zo veel mogelijk targets te halen. Werken in de sales is werk voor mensen die houden van sociale interacties in combinatie met het behalen van doelen.

Bijles

De vraag naar kwalitatieve bijles is ontzettend groot. Als je goed bent in een bepaald vak, kan je tegen een vergoeding bijles aanbieden. Niet alleen help je mensen die je hulp hard kunnen gebruiken, bijles staat ook nog eens goed op je CV en het biedt veel flexibiliteit als het gaat om werktijden.

Show More
DeusTheme @ Instagram