De beste film streamingdiensten van 2021

Het jaar 2021 is eindelijk aangebroken, maar de maatregelen houden nog even aan. Vooral nu er niet zoveel te doen is, kan een leuke film kijken je helpen deze tijden goed door te brengen. Tegenwoordig zijn er steeds meer streamingdiensten die ervoor kunnen zorgen dat jij elke film thuis lekker op de bank kan kijken. In dit artikel vertellen we je over de 7 beste streamingdiensten voor films kijken in 2021.

Netflix

Netflix is nog steeds de grootste streamingdienst qua omvang en aantal films en series die zij aanbieden. Dankzij de grote collectie tv-programma’s en films van Netflix, waaronder veel origenele series, is het een van de beste streamingdiensten tot nu toe, ondanks de hoge kosten die relatief hoog zijn vergeleken met andere platformen.

Hulu

Hulu is ook een betrouwbare optie voor het streamen van nieuwe en klassieke tv-shows en live tv. Het is een uitstekende keuze onder streamingdiensten. De bekendste series op Hulu zijn Grey’s Anatomy, The X-files en The Handmaid’s tale.

Amazon Prime

Amazon Prime is de laatste jaren een van de grootste concurrenten van Netflix geworden. Ook Amazon prime biedt een uitgebreide selectie tv-shows aan. Het heeft een andere aanpak van inhoud om aan te raden; het filtert namelijk de inhoud via IMDB-beoordelingen. Goede series op Amazon Prime zijn onder andere The Boys, The Expanse en American Gods.

Disneyplus

Als jij echt een Disney-fan bent, past Disneyplus perfect bij jou. Op deze platform is elke Disney-film of series te bekijken. Het enige nadeel is dat er mogelijk aanzienlijk minder shows of films zijn die je misschien niet hebt bekeken, doordat Disney pas recentelijk veel nieuwe series aan het maken is. Deze streaming-dienst is dus voornamelijk nostalgisch.

HBO

HBO is meer gericht op gecompliceerde series en mensen die van iets anders houden. Maar, HBO staat ook bekend als makers van uitstekende series zoals Game Of Thrones, Tsjernobyl, Watchmen en Westworld. De inhoud is uitstekend, maar het past minder bij mensen die hun verstand op nul willen zetten tijdens het kijken van een serie. Het beste aan HBO is echter dat films tegelijkertijd met hun bioscooppremiĆØres op het platform te bekijken zijn.

Peacock

Peacock presenteert populaire NBC-netwerkshows en een waardevolle verzameling films om te streamen. Hoewel een paar van de meest populaire NBC-shows ontbreken, is het interessant om naar te kijken doordat het gratis is met een basispakket. Peacock is echter nog niet officieel in Nederland verkrijgbaar, dus je kan er alleen toegang tot krijgen door een Virtual Private Network (VPN) te gebruiken.

Crunchyroll

Tot slot praten we ook over Crunchyroll. Crunchyroll is een unieke streamingdienst, doordat het alleen maar anime (Japanse tekenfilms en animatiefilms) als content aanbiedt. Hoewel dit in eerste oogopslag eerder een platform voor kinderen lijkt, behandelt anime vaak juist volwassen thema’s, en is het dus eerder op volwassenen gericht. Anime wordt steeds populairder buiten Japan en Crunchyroll speelt op deze buitenlandse vraag naar anime in.

Dit waren onze aanraders voor 7 beste streamingdiensten van 2021. Hopelijk kan je een goede keuze maken. We wensen je alvast veel kijkplezier!

Show More
DeusTheme @ Instagram